Köszönöm szépen mindenkinek, aki támogatott a Forgotten Memories oldalán, hogy létrejöjjön a blog. Így csak titeket illet a köszönet, csak miattatok jöhetett létre a blog! Köszönöm!

Friss időpontja: ...

2012. szeptember 23., vasárnap

Életjel

Sziasztok!

Kérlek, ne haragudjatok rám. Ez az év nem egészen úgy indult, ahogyan terveztem. A vártnál sokkal nehezebb, és a szabadidőm sem olyan szellős, mint vártam. Persze ha van egy kis időm, akkor írok, és tényleg már egész jól állok a fejezetekkel.

Jelenleg a Szerelem és más drogok és A túsz-on dolgozom, a másik kettővel nemigen tudok haladni. Az ok egyszerű. Az Egy hét L.A.-ben számomra már egy befejezett történet, a másik szemszögből való írás, pedig elég döcögősen megy. Persze befejezem majd, de nem hiszem, hogy olyan gyakran tudok majd frisst hozni. És úgy vettem észre, hogy azon az 1-2 emberen kívül mást már nem is érdekel. Tisztelet a kivételnek! Így elég nehéz rávennem magam, hogy üljek le a gép elé, és mélyüljek bele jobban. De megteszem, mert nem fogom nyitva hagyni ezt a történetet, bár már egyszer vége lett.
A negyedik történet, a Vérvörös alkony-al meg szinte alig alig haladok. Persze ötletem rengeteg van, csak olyan bonyolult, nehéz felépítésű, hogy ahhoz aztán tényleg idő kell.

Szóval. Ha lesz is friss, akkor az első mindenképpen a Szerelem és más drogok lesz, aztán A túsz, és utána meg... passz. Remélem ezzel senkit nem haragítok annyira magamra. Igyekezni fogok, és ha időm engedi, írni is fogok. De most nem az írás az elsődleges, sajnálom.
Időpontot meg nem akarok mondani, mert már épp elegen írtak nekem e-mailt, hogy miért nem írok már időben. Most is feldobhatnék ide valamit, lesz ami lesz alapon, de szart (már bocsánat) nem adok ki a kezeim közül.

Köszönöm!

Milli

1 megjegyzés:

 1. Szia Milli! :)
  Én már párszor leírtam, hogy várok, ameddig kell a folytatásokra!!! :)
  Nekem ez a története az elsőszámu kedvencem!!! :)
  Szóval én mindenképpen az itteni friss fejezetet várom a legjobban! :)
  Hiába van már befejezve, nekem akkor is ez a kedvencem a történeteid közül!! :)
  Remélem emiatt nincs harag!! :)
  Hozod, amikor tudod a folytatást, nekem az nagy megnyugvás, hogy nem hagyod csak úgy abba!!! :)
  Őszintén szólva mindig is bíztam benned, és abban, hogy nem hagyod itt függőben a dolgokat! :)
  Köszönet érte!!! :)
  Alig várom, hogy tovább olvashassam Rob szemszögéből is a történetet!! :)
  Kitartást, és azért tessék pihenni is!!! :9
  sziaa

  VálaszTörlés