Köszönöm szépen mindenkinek, aki támogatott a Forgotten Memories oldalán, hogy létrejöjjön a blog. Így csak titeket illet a köszönet, csak miattatok jöhetett létre a blog! Köszönöm!

Friss időpontja: ...

2012. augusztus 5., vasárnap

Új történetek+a frissről



Sziasztok!

Tudom, hogy mostanában kicsit lustábbnak tűnök, de higgyétek el nem így van.:) Van nektek két jó és egy rossz hírem... Kezdem a rosszal...:

Sajnos minden nap dolgozom, reggeltől estig, és szó szerint estig, és eléggé elfáradok. Minden nap leülök a gép elé, de nem elég az az egy-két óra, hogy összerakjak egy új fejit. Próbálkozom, tényleg, de így nem megy. :( Ezért szerintem nem tudok újat hozni nektek, bármennyire is szeretném én is, és legfőképpen ti. Nem akarok nektek csalódást okozni, és nem akarom, hogy azt higgyétek játszom a bizalmatokkal. Köszönöm, hogy ennyire türelmesek vagytok felém, és szeretnék nem hálátlanak tűnni. De sajnos nem fog menni a friss...

Viszont, mint mondtam van két JÓ hírem. Az egyik pedig az, hogy már csak egy hétig dolgom, és utána... ha jól számolok lesz három szabad hetem. Abban a három hétben szeretnék sok-sok friss hozni nektek, hogy kellően feltöltődjetek az új tanév előtt :) Szóval, már csak egy hetet, sőt annyi se, öt napot kell kibírnotok! :D (Yuppi)

Jó hír number 2. Az agyam, annak ellenére, hogy teljesen meg van gyötörve és kissé furán is működik, állandóan pörög. Talán ezért is alakult úgy a helyzet, hogy három, azaz HÁROM új történet jutott az eszembe :) Na jó, az egyik nem az én ötletem, szóval csak kettő. Említettem még régebben ezt a blog történet izét, hogy küldjetek nekem ötleteket. Nos... ORSY története nyert, ami reményeim szerint ha végzem a munkával hamarosan startolhat, de... Itt nem állt meg az agyam, hanem még két történet jutott az eszembe. Az egyik, bármennyire is nem akartam egy Edward-Bella történet lenne, úgy, ahogyan még senki nem mutatta be nektek. Vagyis remélem senki, de... na mindegy. Nem tudom, ti mennyire vagytok oda ezért a felállásért, én annyira nem, de aztán egyszer csak beugrott. És szerintem jónak tűnik. :) A másik megy egy... hát nem is tudom, hogy elmondjam e... na jó :D Egy angyalos-bukott angyalos történet lenne. Nekem az is nagyon tetszik, talán jobban mint az EB páros.
Hát... leírnám a történetek ismertetőjét röviden, aztán meg szavazzatok, hogy melyik tetszik jobban, és persze írhattok is komit, aminek nagyon örülnék, hogy mit képzelnétek el, szívesen olvasnátok e, stb. :)

Nagyon számítok rátok! :)

Edward-Bella történet:

A történet az Eclipse alatt kapcsolódik be, szóval a nagy csata (tudjátok Victoria meg a vámpír sereg) az még nem történt meg. Amikor Jacob elviszi Bellát közvetlen a csata előtt, hogy elrejtsék az illatát, mielőtt felérnének Edward-hoz a hegy tetejére, megtámadják őket. Victoria úgy döntött, hogy a csatán kívül támadja meg őket, így biztos lehet a sikerben. Jacob egyedül van Victoria és Riley-val szemben, így nem tudja egyszerre védeni a lányt, és megküzdeni velük, Edward pedig túl messze van, hogy hallja Jacob gondolatait. Szóval harcolnak, stb, Bella pedig elmenekül Jake kérésére, és az erdőbe veti magát. Menekül Riley elől, aki üldözi őt. Egy szirt szélére ér, alatta a hatalmas folyó terül el, hallja, hogy Riley a nyomában van, megcsúszik ijedtében és belesik a folyóba. Próbál fent maradni, de a folyó sodrása túl erős és elragadja a lányt.
Bella testét csak napokkal később sodorja ki a víz, de akkor is már csak egy kevéske élet van benne. Balszerencséjére egy vámpír találja meg, aki átváltoztatja őt, hogy megmentse ezzel a lányt. Bella átváltozik, és amikor felébred, csak halványan emlékszik emberi életére. Próbál emlékezni, lát arcokat, tudja, hogy mik történtek vele, de nem tudja semmihez sem kötni. Minden nevet és pillanatot elfelejt, csak halványan emlékszik, és talán akkor is rosszul. Így nem tud különbséget tenni jó és rossz között. Bella elmenekül megmentőjétől, magányra vágyik, hogy rájöjjön mi történik vele.
Dél Amerikában köt ki, ahol a Breaking Dawn-ból ismert Zafrina-Senna páros fogadja be. Így Bellából amazon válik, ő is egy lesz közülük. Segítik fejleszteni a lány képességeit, felnevelik őt, megtanítják mindenre, amit ők tudnak.
Két évvel később Bella őket is elhagyja egy időre és utazgatni kezd. Az emlékei után kezd nyomozni, megpróbál rájönni ki is ő valójában, így kiköt Forksban, ugyanis arról még eszébe jut pár kép, hogy ő valaha oda tartozott. Egyik éjszaka vadászni megy, egy sátrazó családot szemel ki magának, de három vámpír az útját állja, és a családot védelmezik. Emmett-Jasper-Rosalie felismeri Bellát, de a lány nem ismeri fel őket.
Vajon mi történik, mikor Bella nekik ront, aki sokkal tapasztaltabb vadász, mint ők, és a pokol is elszabadul? 
Egy nomád vámpír lány története, aki megpróbálja megtalálni önmagát, és hét másiké, akiknek az élete fenekestül felfordul, mikor Forks városában valaki életét veszti.

Angyalos történet:

Te mit tennél, ha anyukád egész életedben furcsa történeteket mesélne neked angyalokról és démonokról? Habár a józan ész azt diktálja, hogy ezek csak mesék, és soha nem válhatnak igazzá, mégis valahol legbelül, a lelked legmélyén elhiszed őket. Ellie élete így alakult. Apa nélkül nőtt fel, soha nem tudott róla semmit, még a nevét sem, és csak egy szeszélyes anya jutott neki. Azon kívül, hogy anyja furcsa és néha talán ijesztő titkokat őriz, mégis szép és nyugodt élete volt. Olyan, amilyet minden lány álmodott magának. Egy nap felvételt nyer egy elit iskolába, egy egyetemre, bár nem adta be a jelentkezését. Angel városa hívogatónak tűnik, és anyja buzdítására, oda költöznek.
Ám Ellie élete gyökeres fordulatokat vesz, mikor egy autóbaleset következtében elveszíti hőn imádott anyját. Ellie egyedül marad egy idegen városban, és tudja senkiben nem bízhat meg. Valami furcsa erőt érez a városban, valami furcsa, megmagyarázhatatlan, ám annál kellemetlenebb érzést. Minden emberben van valami, amit nem tudna megmondani. Ráadásul az iskola, ahova bejutott, még annál is különlegesebb, mint hitte. De Ellie megelégszik annyival, hogy a gyász és a fájdalom játszadozik vele.
Éli napjait, vagy legalábbis próbálja míg meg nem ismerkedik a művészetet oktató tanárával, Derekkel. Valami mágnes vonzza a férfihoz, többet akar belőle, többet akar tudni róla. Ellie és Derek között kibontakozik egy szétszakíthatatlan barátság, és egy érzés, amit soha nem ismerhetnek be. Ellie előtt szépen lassan kibontakozik egy kép, az a kép, amit anyukája mesélt neki kiskorában elalvás előtt.
Angel városáról lehull a lepel, mikor a lány megtalál életveszélyes helyzetbe sodorja magát. Angyalok veszik körbe, történetek, amiket ember még sosem hallott.
Ám ez a pillanat sem maradhat örökké békés. Ellie életében felbukkan még valaki, Joshua, az éjsötét szemű, titokzatos férfi, aki még annál is több titkot hordoz magával, mint hitte.
Szerethet e egyszerre két valakit a lány? És mi történik akkor, ha kiderül az egyikükről, hogy mégsem az, akinek mondja magát? Egyáltalán szerethet e egy angyal, egy embert?

Orsy története (Robstenes):

Van e fiú-lány barátság? Kris és Rob válasza egyértelműen igen lenne. A legjobb barátok, mióta világ a világ, bár azt egyikük sem ismerné be, hogy egy kicsivel többet érez a másik fél iránt. Egy nap azonban közelebb kerülnek egymáshoz, és a barátságuk ezzel véget ér, ám valami sokkal erősebb, sokkal intenzívebb érzelem alakul ki közöttük. A szerelmük mindennél erősebbnek bizonyul, egészen addig, míg Kris apa be nem jelent egy számukra döbbenetes és fájdalmast hírt. Túlélhet e egy szerelem több ezer kilómétert? Ez a kérdés fogalmazódik meg bennük, mikor Kris családja repülőre kényszerül, hogy elhagyják Amerikát, egy új élet reményében.
Ám a búcsúzás cseppet sem úgy alakul, mint azt a két szerelmes gondolta volna. A szavak és gondolatok ereje veszi át az irányítást a búcsú napján. Olyan szavak hagyják el a szájukat, ami mindkettejük életét megváltoztatja majd. A pokol is elszabadul, mikor a búcsúzkodás üvöltésbe és zokogásba torkollik át.
És innentől kezdve a barátság, az örök szerelem darabjaira hull.
Mindketten felejteni szeretnének, kiverni a fejükből a másik gondolatát, a létezését, minden emléket a másikról. Kristen jól kereső állást kap az új városban, így is elvonva figyelmét Robról. Egy évvel később megismerkedik Kevinnel, aki iránt végre többet kezd érezni. Életük minden pillanata tökéletesnek ígérkezik, mikor a fiú megkéri a lány kezét.
Eközben Rob élete darabjaira hull. A felejtést nem egy új munkában látja, mint Kristen, hanem az alkoholban és egyéb bódító szerekben. Az élete még jobban szétcsúszik, mikor szülei életüket vesztik. Innentől kezdve semmi nem érdekli, a külvilág szépen lassan elhalványul körülötte, és a semmibe vész.
Ám a felejtés nem is olyan könnyű, mint azt hiszik...
Egy évvel később Kristen és Kevin visszatérnek Los Angelesbe, hogy még egyszer utoljára a lány láthassa hőn szeretett városát. Titkon abban reménykedik, hogy valahol megpillantja Robot, és ez így is alakul, bár nem úgy, ahogyan azt a lány elképzelte.
Mit tennél, ha egykori legjobb barátod és életed szerelmét egy koszos utcán találnád, kartonpapírokon feküdve, büdösen, koszosan és csontsoványan? Mi játszódna le benned akkor, mikor tudatosulna benned a látvány, hogy a férfi, aki egykor a világot jelentette számodra, mára már nem több, mint egy utolsó hajléktalan?

Nos... ennyi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése