Köszönöm szépen mindenkinek, aki támogatott a Forgotten Memories oldalán, hogy létrejöjjön a blog. Így csak titeket illet a köszönet, csak miattatok jöhetett létre a blog! Köszönöm!

Friss időpontja: ...

2011. december 28., szerda

12.fejezet


 
12.fejezet – társ
/vasárnap/

Álmaimban egészen különös helyen jártam. Egy olyan világban, ahol nem volt szomorúság, vagy fájdalom. Mindenhonnan a boldogság kellemes, meleg érzése áramlott.
Szerettem ezt a helyet. Annyira valóságos volt. Nem tudtam volna megmondani mi kötött ennyire ehhez a helyhez. Csak azt tudtam, hogy ez az a világ, ahova egész eddigi életem során vágytam. Azt kívántam bárcsak örökké tartana.
A rét amin álltam virágokkal volt tele. Ragyogtak, mosolyogtak felém. Boldogan futottam rajta végig, kitárt karokkal, nevetve. A rét túloldalán egy alak jelent meg, fekete körvonala először nem jelentett semmit. A kíváncsiság vonzott, lábaim elindultak felé. Közelebb érve ismertem csak fel.
Ő volt az. Éreztem, hogy arcomon még szélesebb mosoly terül szét. Szinte repültem felé, azt akartam, hogy engem öleljen, velem legyen. Egyszerre értük el egymást, és borultunk egymás nyakába. Csillogott a szeme, az a mosoly ült arcán, amit úgy szerettem. Ő volt az, az, akit kiskorom óta ismertem. A társam. A rét eltűnt alólunk, és mi a felhők felett lebegtünk.
Már nem vágytam arra a helyre, mert ami kellett, itt volt mellettem. És nekem csak ő kellett.
*****
Az érzés, hogy néznek, erősödött, ahogyan távoztam az álomvilágból. Az agyam kitisztult, már hallottam az engem körbevevő hangokat. Odakint valahol egy madár csiripelt, az utcán gyerekek játszottak. Mégsem tértem eléggé magamhoz. Kábán nyitottam fel a szemem, de a beszűrődő fény a visszacsukásra késztetett.
Nyüszítettem, mire egy halk, mély, morgó nevetés nyomta el a kinti zajokat. Kezeimet a szememhez emelte nyitottam ki őket újból.
Az oldalamon feküdtem, Rob arca egészen közel volt az enyémhez. Éber tekintete mosolygott, szemei gyönyörű árnyalatban játszottak. Akaratlanul kúszott az én arcomra is mosoly.
Álmomból egy kép kúszott elém, pedig már nem is emlékeztem rá. Ő volt benne, és ez a tény melegséget keltett bennem. Visszacsuktam a szemeim, ujjaimmal a selyem lepedőt kerestem, de mielőtt elérhettem volna, már rajtam volt. Újabb mosoly kúszott az arcomra.
- Jó reggelt szerelmem! – a hang, az az édes hang, felébresztett.
Erre a kis szóra is heves dobogásba kezdett a szívem, az agyam vadul pörögni kezdett. Képek ezrei peregtek le a szemem előtt, a fejemet megtöltötték szeretkezésünk hangjai. Éreztem, hogy elpirulok, és bármennyire is küzdöttem ellene, a hideg átfutott rajtam, összerezzentem. A gerincem mentén kúszott fel rajtam az ismerős érzés, amit csak Rob tudott belőlem kihozni. Visszaemlékeztem a tegnap éjszakára. Tudtam, hogy sohasem fogom elfelejteni azt az érzést, a repülést, a szédítő szívdobogást.
Végül felnyitottam a szemem. Még mindig mosolygott, arca nyugodt volt, olyan béke ült rajta, amit nagyon ritkán láthattam.
- Szia! – leheltem. A hátamra fordultam, az ágy halkan recsegett alattam. Vajon ha ez ilyenkor így recseg, akkor…? – Mennyi az idő?
- Majdnem tizenegy. Sokáig aludtál. - oldalra fordítottam a fejem, kerestem a szemét.
Tulajdonképpen nem tudom mit vártam. Talán a megbánást, vagy a csalódottságot. Féltem, hogy én nem voltam olyan jó, mint az előző barátnői. Csak reménykedni tudtam, hogy legalább megközelítettem azokat a lányokat. Mégis a legjobban a megbánástól féltem. Hogy talán ő nem is szeret engem annyira, mint én őt, és számára ez nem jelentett többet, csak egy éjszakai kalandot.
De amit kerestem, nem találtam. Semmi egyéb nem ült a szemében, csak a temérdek szeretet. És tudtam, hogy mind nekem szól.
- Jól aludtál? – fogalmam sem volt, hogy mit kellene mondanom.
- Melletted nem lehet rosszul aludni. Egyszerűen… - szemeit egy pillanatra behunyta, majd újra rám nézett. – Ami éjszaka történt az fantasztikus volt.
- Szóval nem bántad meg? – a kérdés kibukott a számon, vissza akartam szívni mielőtt kicsúszik, persze nem sikerült. Magamban egy hatalmas pofont küldtem az arcomra.
- Akkor ezért vagy ennyire furcsa. – sokkal inkább volt kijelentés, mint kérdés. Felült, hátát a falnak vetette, de engem nézett. Követtem őt, elé ültem, a térdeimre támaszkodtam. – Kristen…
- Nézd, ha neked nem jelentett semmit, én megértem. Hiszen ez az utolsó napod, nem akarhatod ezt velem. Ez az egész új nekünk. Idejössz egy év után, és én belerángatlak egy ilyen kapcsolatba. Ha neked ez nem kell, elfogadom. – olyan sebességgel és hanggal daráltam ezt el, hogy még magam sem értettem. Míg beszéltem a kezeimmel hadonásztam. Az utolsó szónál Rob elkapta a csuklómat és magához húzott. Kénytelen voltam az ölébe ülni, az arcunk alig pár centire volt egymástól.
- Ezt azonnal fejezd be! – összecsuktam a szám, hangja szigorú volt, de lágy. Megremegtem. – Ha nem jelentett volna semmit, már rég nem lennék itt. Szerinted akkor megvártam volna míg felébredsz?
Nem válaszoltam, leszegtem az állam, és fészkelődni kezdtem. Hallottam, hogy nyel egyet, így inkább felemeltem a fejem. Az arca ellágyult, szemeire vékony lepel hullt.
- Mielőtt elhiszed magadnak ezeket a hülyeségeket, felvilágosítalak. – vett egy mély levegőt. – Még soha, senki iránt nem éreztem így. Ha csak belerángattál volna, akkor valószínűleg nem érezném ezt a szeretet. Szeretlek Kristen Stewart, és ezen semmi és senki nem változtathat! Ez volt életem legszebb, legboldogabb hete. Kiálltunk ezer próbát, de együtt vagyunk. A tegnap éjszaka volt életem fénypontja. Bármit megadnék azért, hogy ezt el hidd.
Közelebb hajolt hozzám, már amennyire ez lehetséges volt. Homlokát az enyémnek döntötte. Behunytam a szemeimet, szaporábban szedtem a levegőt. A szívem dörömbölt, tombolt odabent. A vigyort, ami kínozta az arcom, még idejében sikerült elnyomnom.
- Szeretlek Stew! – hangja ellágyult. Megremegtem ettől a hangtól, ez pont ugyan olyan hang volt, mint amit tegnap suttogott a fülembe. Az emléktől egész testem felforrósodott, csukott szemeimen keresztül az ő szemét láttam.
Akaratlanul mozdultam meg. Apró mozdulat volt, de Rob hangja szinte azonnal reagált. A kis morgás, ami elhagyta torkát feltüzelt. Érezni akartam őt, azt akartam, hogy megcsókoljon, öleljen és engem érintsen. Az agyamban életre kelt kisördög énem, és még egyszer megmozdultam. A morgás elhalt, csak megfeszülő testét éreztem. Mintha kőkemény mellkast fogtam volna. Újra, és újra megmozdultam, kezdetben nem reagált, csak a csuklóm szorítása erősödött.
Felnyitottam a szemem, fejemet hátrébb húztam. Az arcát figyeltem, gonosz mosollyal az arcomon. A vékony lepel, ami pár perccel ezelőtt a szemén ült, vastag lett, csak a vágyat láttam bennük. Ugyan azt a vágyat, ami bennem tombolt.
Készültem az újabb mozdulatra.
- Ha még egyszer megmozdulsz… - hangja egészen mélyről jött, állatias mély volt.
- Akkor…? – elfúlva ejtettem ki ezt az egy szót is.
Megcsókolt. A tegnapi gyengédség sehol nem volt. Olyan szenvedélyt kaptam, amit senki mástól ezelőtt. Csak ettől a kis csóktól úgy éreztem szétfolyok a kezeiben, a testem többi része pedig felrobban. Ha lehet jobban kívántam, mint tegnap. Nem tudom mikor csókoltuk egymást ennyire vadul. Elengedte a csuklómat, kezével a fenekembe markolt. Belenyögtem a csókba, ujjaimmal végigszántottam fedetlen mellkasán. Izmai megfeszültek ujjaim alatt, minden apró kis simításra.
Egyre hangosabb nyögéseket csaltunk ki egymásból. Hol a nyakamat csókolta, hol a melleimet kényeztette. Vészesen közel kerültem a felgyulladáshoz. Nem bírtam tovább, és a tudat, hogy csak egy vékony lepedő van közöttünk, még jobban felpörgetett.
A melleimet kényeztette, mikor elvesztettem az agyam. Lecsúsztattam ujjaimat mellkasáról egészen a lepedőig. Egy határozott lendülettel téptem ki közülünk, és ugyan azzal a lendülettel vezettem magamba férfiasságát.
Nem tudom melyikünk nyögött fel hangosabban. Én az érzéstől, hogy lehet még csodálatosabb, mint tegnap, vagy ő a döbbenettől? Babakék szemeit rám szegte, hitetlenséggel kevert vágyat láttam benne. Rámosolyogtam.
Kezeimmel a vállába kapaszkodva kezdtem el rajta mozogni. Próbáltam nem az elején felröpíteni magunkat a csúcsra. Kínoztam lassúságommal, végig a szemeibe néztem, látni akartam, hogyan borul köd a szemére. Végül feladtam, arcomat nyakába temettem. Álmomban sem gondoltam, hogy ez lehet ennyire fantasztikus. Tegnapi együttlétünk szöges ellentéte volt a mostaninak. Képtelen voltam visszafogni hangos nyögéseim, bármennyire is elrejtettem a vállába őket.
Már rég nem én vezettem. Kezeivel a fenekembe markolt, úgy vezetett minket. A repülést, amit tegnap éreztem, most sokkal intenzívebb volt. Éreztem a vastag ködöt az agyamon, bőröm libabőrös volt. Azt kívántam, hogy soha ne legyen vége. Így akartam maradni, csak ő meg én.
A lökések egyre erősödtek, érzékszerveim felerősödtek. Remegtem a karjaiban, körmeimet a vállába mélyesztettem, ahogyan közeledtem a gyönyör felé. Egyszerre értük el a csúcspontot. A csoda, ami körbelengett a szeretkezés közben most felerősödött. Éreztem, hogy egy pillanatra teljesen kitölt engem, majd a nyakába borultam.
Hangosan pihegtem, vad zihálása betöltötte a fejem. Képtelen voltam megmoccanni, a remegés kezdett alább hagyni. Nagyon lassan emeltem fel a fejem nyakából és kerestem a tekintetét. Csukott szemmel ült, fejét a falnak vetve, és erősen zihált. Megérezhette, hogy nézem, szemeit felnyitotta.
Egyszerre mosolyogtunk egymásra. Reggeli félelmem mintha soha nem lett volna, tűnt el a szívemről. Semmi egyebet nem éreztem, mint azt a szerelmet, és a belőle áradó szeretet. Ha kényszerítenek, akkor sem tudtam volna máshogyan érezni. Visszavonhatatlanul szerettem bele Robba! És ez így volt rendjén.
Kis időbe telt, míg felöltöztünk. A fejébe vette, hogy meztelenül vagyok a leggyönyörűbb és így kell lennem egész nap. Ezen az állásponton még akkor sem változtatott, mikor kiálltam a folyosóra keresztbe tett kezekkel. Még az a tény sem riasztotta el, hogy Kellan megláthat engem így. Végül belement, hogy felvegyek valamit. Fél órára rá.
Kéz a kézben sétáltunk a nappali felé. Már a lépcső aljában hallottam a tv kiszűrődő zaját. Egyszerre léptünk be az ajtón, mire Kellan szemei felragyogtak. Még azelőtt kitaláltam a gondolatait, hogy a száját kinyitotta volna.
- A szexkirály és a szexkirálynő előbújt barlangjából? – legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben ettől a pillantástól. Kellan valószínűleg mindent hallott, amit lehetett. – Ne zavartassátok magatok, én elvoltam.
- Nem szép dolog hallgatózni. – Rob megrovó hangja cseppet sem azt tükrözte, amit én éreztem. Figyeltem hogyan ül le mellé, és hogyan mosolyognak össze. Rám néztek, Kellan szemében ugyan az a pajzánság ült, mint az arcán.
- Te vagy a legjobb vendéglátó, Stew! – vigyorgott. – Ingyen pornó a vendégnek!
Az arcom rákvörösre gyulladt, mentőövként ültem Rob másik oldalára, és szorítottam meg az ujjait. Biztatóan mosolygott rám, de a tudat, hogy Kellan mindennek a fültanúja volt, zavart. Csak egy hete ismertük egymást, de máris hallotta a szexuális életem. Hamarabb tudta meg, mint a saját anyám.
- Kicsim éhes vagy? – Rob hangja távolról ért hozzám, és csak futólag bólintottam. Csak akkor fogtam fel, hogy ketten maradtunk Kellannal, mikor ujjai kicsúsztak az enyémek közül. Ijedten kaptam utánuk, de csak a szelet szeltem át.
Csalódottan ejtettem vissza magam mellé a kezem, de annál ijedtebben fordultam barátom felé. Ahogyan sejtettem, azzal a mindentudó pajzán mosolyával illetett meg.
Kiöltöttem rá a nyelvem.
- Szóval lefeküdtetek. – a kínos csendet a még kínosabb bejelentés törte meg.
- Nagyon úgy tűnik. – zavartan haraptam be a szám.
- Oké. Csak mert eddig nem voltam benne biztos, de így már tudom. Kösz Stew! – vigyorgó fejjel meredt rám.
Először azt sem tudtam hova kapjak döbbenetemben. Hitetlenkedve meredtem rá, levegőt is elfelejtettem venni. Éreztem, hogy vörösödik a fejem, a döbbenetem erősödött. Nem fogtam fel amit mondott, de vigyorgó feje alátámasztotta mondandóját.
- Mi? – sipítottam, de közben valahol belül mosolyogtam.
- Csak fél órával ezelőtt értem haza, semmit nem hallottam. – feltérdeltem a kanapéra, ujjaimmal a párnát kerestem. Láttam, hogy követi kezem mozgását, kicsit felemelkedett. Szemében halványan felcsillant a félelem. – Kris, komolyan mondom, nem hallottam semmit!
- Tök mindegy, akkor is megverlek!
- Kris… - párnát tartó kezem nézte. – Kérlek! Ne!
Felkaptam a párnát, és egy jól irányzott ütéssel fejbe vágtam. Csak egy kis puffanást hallottam, Kellan feje felfogta az ütést. Döbbenten pislogott rám, egyik kezével a fejét fogta. Először csak néztem, ahogyan nem tér magához, majd szép lassan kúszott arcomra széles mosoly. Végül feladtam a küzdelmet magammal, a feltörni készülő nevetésen kitört. Kétrét görnyedve nevettem Kellan továbbra is döbbent arcán. Hápogott, száját ki-be csukogatta. Kezdeti haragom jókedvvé változott át.
A következő pillanatban valami puffant a fejemen. Csillagokat láttam, olyan érzésem volt, mintha az agyam mozogna a fejemben. Mire felfogtam mi is történt Kellan hangos nevetése betöltötte a nappalit. Dühösen nyitottam fel a szemeim.
- Hogy mered? – kérdeztem a nevetés és a dühroham határán.
Nem válaszolt, nevetve vágta nekem újra a párnát. A vállamat találta el, nem fájt, de arra elég volt, hogy visszazuhanjak a kanapéra. Dühösen csaptam neki az enyémet. Elnevettem magam az arcán. Újra ütött, és én újra visszaütöttem. Így csapkodtuk egymást egészen addig, míg nem csordult ki a könnyem.
A földön feküdtem, kétrét görnyedve, sírva a nevetéstől. Persze nem hagyta abba a csapkodásom, rém mulatságosnak találta szenvedésem.
- Ke… Kellan… Nem haragszom! – visítottam. Eldobta a párnát, helyette elém térdelt, és mindent bevetve kezdett el csiklandozni. Úgy éreztem magam, mint kiskoromban. Azóta nem csikiztek engem így, és én azóta nem sírtam el magam nevetés közben. – Áh! Ne! Rob! Rob!
Próbáltam elütni támadó ujjait, sikertelenül. Hallottam a lépteket, majd a hangok alakot öltöttek. Rob lábai megjelentek a fejemnél, de őt nem láthattam.
- Kérlek, segíts! – nem tudtam, hogy visítsak vagy nevessek.
- Nekem jobb ötletem van! – hallottam meg mosolygó hangját.
A következő pillanatban a csikálás abbamaradt, és a föld is eltűnt alólam. Elfelejtettem nevetni, vagy sikítani, a hang a torkomban akadt. Döbbenten pislogtam. Rob a karjaiba kapott, úgy tartott, mint kislány koromban. Szólni akartam, mikor a vállára dobott, és a hasam alatt éreztem kemény vállait.
- Arra gondolsz amire én? – Kellan hangja vészjósló volt, nem akartam megtudni mire gondolnak.
- Szerintem igen.
- Hozom a gépet. – még láttam, hogy eltűnik a nappali ajtajában, mikor Rob elindult velem fölfelé.
- Remélem valami kellemes helyre viszel. – a hangom fenyegető volt, kevés félelemmel vegyítve.
- Hm… mondhatjuk így is. – felnevetett, és a lépcső felé indult velem.
Egy kép villant be, mikor Rob a haverjaival a tengerbe dobtak. Ugyan az az érzés járt ár, és az agyamban megszülető gondolat egyre biztosabbá vált. Vad csapkodásba kezdtem, ott püföltem szerelmem ahol csak értem. Közben Kellan is feltűnt mögöttünk, vigyorgó arca egyre biztosabbá tette előttem a tényt, hogy most nagyon megszívom. Kezeiben a fényképezőm csillogott.
- Azonnal tegyél le, Rob! – visítottam.
Befordultunk a fürdő felé, hallottam, hogy belöki az ajtót.
- Kérésed számomra parancs, szerelmem! – vigyorgó arca nem segített.
Éreztem a lökést, majd seggel a zuhanyba ültem. Felfogni sem volt időm mi történik, a gépem bekacsolt, a piros fény a videót jelezte. Láttam Rob kezét mozdulni, de nem értem el. Víz zúdult a nyakamba, olyan hirtelen, olyan erővel, hogy a sikoly amit eddig tartogattam kiszakadt.
Hallottam a nevetésük, láttam, hogyan ütik össze tenyerüket és hogyan röhögnek ki. Csak ültem, és hagytam, hogy a víz teljesen eláztasson. Mosolyogtam. Örültem, hogy ennyire felvidítottam őket, de a kisördög a fejemben életre kelt. Csigalassúsággal vettem a kezembe a zuhanyrózsát, ami eddig rám folyatta a vizet.
- Vissza a feladónak. – a fogaim összekoccantak ugyan, de elég vészjóslóan mondtam ki ahhoz, hogy abbahagyják a nevetést. Még jó, hogy a gépem vízálló.
Rájuk emeltem a zuhanyrózsát, amiből a víz rájuk fröcskölt. Kiabálva ugrottak el a zúduló víz elől, sikertelenül.
Így álltunk hárman a fürdőben csurom vizesen, nevetve, boldogan. Ez volt a hét fénypontja. Csak ekkor még nem tudtam, hogy az elkövetkezendő három óra lesz életem legszörnyűbb órája.


Hát itt is volna az idei év utolsó fejezete! :) 
Előre szólok, hogy A túsz című új történetem prológusa holnap kerül fel, úgyhogy kérlek nézzetek be, és írjatok véleményt. Nagyon megköszönném, mert érdekel, hogy ki mit gondol róla. Nem baj ha negatív, de tényleg. :) ITT találjátok majd!
Köszönöm szépen a tegnapi komikat, mindnek nagyon örültem! Jó látni, hogy ennyi embernek elnyerte a tetszését egy olyan történet, ami az én fejemben született meg. Nagyon hálás vagyok nektek, hogy olvastok, és mindig ekkora  izgalommal várjátok a frisst! :)
Köszönöm, hogy olvastatok ebben az évben! Mindenkinek előre is
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! 
Azt kívánom, hogy mindenkinek legyen sikeres új éve, és teljesüljenek a vágyai, álmai!
Még egyszer köszönöm, hogy ebben az évben támogattatok!

Puszi: Milli :)


7 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon nagyon tetszett! Jó hogy írtál a szomorú és úgymond mindent eldöntő fejezet előtt egy ilyen boldog hangulatút :D! Aranyosak voltak a végén is ezzel a kis tréfával :D:D Kellant is nagyon bírtam..:D
    Nagyon várom a kövit!
    Netty

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Nekem is nagyon tetszett, szokás szerint!! :)
    Olyan jó volt végre ezt olvasni!!
    Még, ha csak rövid ideig is, de boldogok voltak az elválás előtt! :(
    Bár én nagyon bízom benne, hogy Rob majd azt mondja, marad, és nem megy el Kris nélkül, erre Kris azt feleli, hogy nem adhatja fel az álmait miatta, és inkább vele megy! :)
    Valami ilyesmiben reménykedem!! :)
    Le a kalappal Milli!!! :) nagyon tehetsége vagy!!! Csak gratulálni tudok! És persze nem tudok elégszer köszönetet mondani azért, hogy ilyen rövid időn belül két remek, sőt csodás részt is hoztál Nekünk!! Köszönöm!! :)
    Eddig még sosem okoztál csalódást, és ez megkönnyíti a várakozást január 14-ig!
    Szerintem akkor is egy hasonlóan csodás résszel lepsz meg minket!!!
    Sikeresen bebizonyítottad, hogy a történeted folytatására igen is érdemes várni!!! Tehát én nem panaszkodom!!! :)
    Tényleg sikerült a bűvkörödbe csalnod, és igen úgy fest, hogy eztán is rendszeres olvasód maradok! :)
    Nagyon tetszik amit csinálsz!
    Tényleg Gratulálok!!! Már most alig várom a folytatást!!! Remélem nagyon hamar elrepül ez az idő!!! :)
    Mindig csak tovább és tovább, vagy újra és újra és újra akarlak olvasni!!! :)
    Hát gratulálok, mert ezzel a történeteddel Te is beléptél a kevéske kedvencem közé!!! :)
    Élmény Téged olvasni!!!
    Még egyszer Gratulálok!!
    Jahh, és Boldog Új Évet!!!!! :)
    pusziiii

    VálaszTörlés
  3. Ismét fantasztikusat alkottál.Eszméletlenül jól írsz , bár azt hiszem nem először mondom már ezt.
    Annyira jók voltak ezek a fejezetek ,szinte velük élek,én vagyok a 4. emberke,vagy csak egy légy aki ott zümmög közöttük,annyira átjön minden.Hihetetlen.
    Jó végre ilyen boldognak látni,olvasni őket.Végre minden a helyére került.Bár van egy olyan érzésem,hogy a következő résznél pityeregni fogok.Már az előzetes is megható volt.De úgyis tudom,hogy kitalálod a megoldást,hogyan lehetnének együtt.
    Jah és a vége,baromi jó volt.Kellan egy hatalmas figura.
    Amúgy most egy premierük lesz,ha jól emlékszem,amit Rob miatt csúsztattak el , első próbának Kris is elkísérhetné.......na de azt te majd megoldod , nem én írok :)

    Így a végén pedig BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok,sok-sok írással megfűszerezve ,én pedig ígérem,hogy 2012-ben is hű olvasód maradok.
    szia
    a.n

    VálaszTörlés
  4. Szia!!!!!!!!!
    Hát igazából, nem nagyon tudok mit hozzáfűzni a fejezethez, előttem a lányok már mindent elmondtak. Csak csatlakozni tudok hozzájuk, és helyeslően bólogatni. Tényleg nagyon jó lett a fejezet, és megérni várni a következő részre is. Egyszerűen imádom az írásaidat. Manapság igen kevés az olyan író, akinek tényleg ennyire élvezhetőek és szerethetőek a művei.
    Örülök hogy olvashattam és jövőre is tovább élvezhetem alkotásaidat.
    Nagyon szépen köszönöm, hogy írsz és hogy meg is osztod velem/velünk a műveidet.
    Neked is nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok és jövőre találkozunk.
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
  5. SZUPER!!CSODÁLATOS!!!FENOMENÁLIS!!! és még ehhez hasonló tartalommal bíró szavak jutnak az eszembe a feji elolvasása után!!!:) Még hogy nem lett izgalmas??!! Szerintem kimondottan izgalmas lett!!:) Kris álma a feji legelején nagyon tetszett és a közös ébredésük Robbal.... :D Na és a Kell-es részek....hát azoktól komolyan mondom behaltam.:DDDD Hát az utolsó mondat :S nem valami bíztató de én mint örök optimista :P bízok benne hogy Kris Robbal tart mivel mind a ketten rájönnek hogy képtelenek egymás nélkül élni mivel olyanok egymásnak mint a levegő és köztudott hogy az emberek nem tudnak levegő nélkül élni és így ők se tudnak egymás nélkül és persze azt sem lehet elfelejteni hogy ők így ketten alkotnak egy egészet!!:))Szóval én reménykedem hogy boldog véget ér a kettejük története!!:) Várom a kövit!! És csak gratulálni tudok hozzá hogy ilyen fantasztikus író vagy!!
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos lett!nagyon tetszett!Kris álma,ébredése,a félelmei,rob,ahogy meggyőzi szerelmét,milyen különleges is számára kris és a közös éjszakájuk...a szeretkezésük...na és kel...imádom ezt a pasit!szeretem a humoruk,az évődéseik,na és hogy rob is beszállt kris "kínzásába"...ezt még nagyon olvastam volna tovább...viszont az utolsó mondatod roppantul nem díjaztam..ha már két hét van a következő részig,nem kellett volna az a baljós kijelentés...:(
    Boldog új évet!
    csao dona

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Nagyon tetszett. Főleg attól a résztől, mikor Rob magukra hagyta őket. Azért az előtte való is bejött. Aranyos volt a Kris ébredése utáni rész. Ahogy Rob győzködte Krist és ahogy Kris elérzékenyült a "szeretlek" szótól és amit utána művelt a sráccal.
    Kár, hogy ilyen kétségek között kell kivárnunk a következő részt. Kíváncsi vagyok, mi lesz abban a három órában.
    Várom a folytatást.
    Neked is hasonlóakat kívánok, mint te nekünk. :)

    VálaszTörlés